Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Romige aardappel-preischotel met zalmrepen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 zakje golfjes (450 gr aardappelschijfjes, koelvitrine)
250 gr voorgesneden prei
1 dl droge witte wijn
100 gr Mon Chou
1 volle eetlepel groene pesto (potje)
250 gr zalmfilet
20 gr boter
zout, versgemalen peper
4 lente-uitjes

Bereiden

Kook de aardappelschijfjes en de prei in de wijn in 10-13
minuten zachtjes gaar.
Roer er de Mon Chou en de pesto door.
Snijd intussen de zalmfilet in repen.
Verhit de boter en bak de repen vis hierin om en om, 2 minuten
aan elke kant.
Bestrooi de vis naar smaak met zout en versgemalen peper.
Schep een bergje van het aardappel-preimengsel in het midden
van 2 borden en leg de zalmrepen er tegenaan.
Garneer met de lente-uistengeltjes garneren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalm in witte wijnsaus
Stoofpotje
Paling in het groen
Gebakken lekkerbekjes
Gebakken tarbot met yoghurt

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes